غذاهای یزد

یزد یکی از شهرهای مرکزی در ایران می باشد، شهر بادگیرهای ایران که قدمت آن به سال های خیلی دور برمی گردد، یزد پر است ازجاذبه های تاریخی و طبیعی که گردشگران و مسافران زیادی را به خود جذب کرده است، در سفر به یزد یکی از خوش گذرانی ها و تفریحات رستوران گردی و خوردن غذاهای خوشمزه یزدی می باشد، شاید اکثرا یزد را با شیرینی های خوشمزه و قطاب و باقلوا بشناسید اما ازغذاهای اصیل خوش طعم و خوشبو در یزد غافل نشوید، که لذت سفر را برایتان دو چندان می کند. آس چارتر در این مقاله به معرفی چند مورد از خوشمزه ترین غذاهای اصیل یزد می پردازد. برای سفر به یزد شما می توانید از سایت آس چارتر بلیط هواپیما اهواز یزد خود را تهیه نمایید.

خورش به آلو

یکی از غذاهای سنتی یزدی خوشمزه و ملس خورش به آلو است، مواد اصلی این غذا از ترکیب آلو و به، گوشت خورشتی، آلو خورشتی، پیاز، لپه، رب گوجه‌ فرنگی، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می شود.

در طبخ این خورش ابتدا پیازهای خردشده را در روغن تف می دهیم سپس سپس گوشت را همراه ادویه ها نیز به پیازها اضافه می کنیم و تف می دهیم، و بعد در مرحله آخر لپه و رب گوجه را نیز اضافه می کنیم و مقدار آب نیزبه مواد اضافه کرده و می گذاریم تا کمی بپزد و قتی گوشت نیم پز شد آلوها و به که ازقبل پوست گرفته شده و مکعبی خرد شده و تف دادیم را به همراه زعفران و کمی شکر به خورش اضافه می کنیم، را نیزاضافه می کنیم، و منتظر می مانیم تا خوزش جا بیفتد، این خورش طعم ‌ملس بی نظیری دارد، که بیشتر به همراه زرشک پلو سرو می شود.

خورش کدو سرکه شیره

یکی از غذاهای رسمی و مجلسی در شهر یزد که بیشتر در میهمانی هایشان طبخ می شود و بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد، خورش کدو سرکه شیره با طعم ملسش می باشد. مواد مورد نیاز برای طبخ این غذا شامل: پیاز، زردچوبه، گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفند با استخوان، کدو سبز، سرکه انگور، شکر، نمک و فلفل سیاه می باشد.