غذاهای محلی جنوب

مردم جنوب به مهمان‌نوازی و خونگرمی معروفند؛ آ‌ن‌ها با غذاهای محلی جنوب که خوش‌طعم و خوش‌عطر هستند ، همیشه میزبان مسافرینی که بلیط هواپیما چارتر اهواز دارند ، هستند. در این مقاله ، به غذاهای محلی جنوب کشور و غذاهای محلی خوزستان می پردازیم که توصیه می شود در سفرهای خود به جنوب کشور حتما از آن استفاده کنید پس در این مقاله با آس چارتر همراه باشید .

قلیه ماهی

بدون شک با شنیدن نام غذاهای جنوبی ذهن‌ شما هم به سمت قلیه ماهی می‌رود؛ این غذا واقعا خوشمزه است. البته قلیه ماهی واقعی را هرجا نمی‌توان امتحان کرد. خوردن این غذا از دست آشپزان ماهر جنوبی طعم دیگری است. رب انار، سبزی قلیه (شنبلیله، گشنیز) پیاز، فلفل، نمک، تمبر هندی، سیر و ادویه جات مواد اصلی این غذا را تشکیل می‌دهند ولی درست کردن قلیه ماهی کار هر آشپزی نیست . اگر بلیط چارتری آبادان گرفتید حتما دستورپخت و راز خوشمزگی قلیه ماهی را از مردم این دیار بپرسید.

ماهی صبور

ماهی صبور میان غذاهای محلی جنوب کشور طرفداران بی‌شماری دارد. آن‌ها این ماهی را روی آتش کباب و اغلب آن را با نان میل می‌کنند و یکی از غذاهای اصلی این خطه ماهی صبور است. برای اینکه این ماهی طعم بهتری بگیرد و روی آتش نسوزند، مقداری سبزی ماهی، تمبر هندی، رب، سیر و ادویه‌جات را روی شکم آن می‌ریزند و بسیار طعم بی نظیری دارد. امتیاز ویژه این غذا سالم بودن آن است؛ چراکه با هیچ روغنی سرخ نمی‌شود و کاملا به صورت کبابی طبخ می شود .